Kvôli poisteniu auta nemusíte odchádzať z domu. PZP aj havarijné poistenie vybavíte online

Odporúčaním dnešných dní je opúšťať domov iba v nevyhnutných prípadoch. Aj keď povinnosť mať uzatvorené PZP káže zákon, kvôli jeho uzatvoreniu nemusíte nikam chodiť.

poistenie auta vybavite z domu

Povinné zmluvné poistenie aj havarijné poistenie si môžete vybaviť z pohodlia domova. Ušetrí tak nielen čas, ktorý by ste inak strávili čakaním v rade na pobočke v poisťovni, ale taktiež získate prehľad o cenách poistenia v jednotlivých poisťovniach na Slovensku.

Najlacnejšie PZP uzatvoríte online

PZP kalkulačka vám porovná ceny poistení a vy tak za pár sekúnd zistíte, kde získate najlacnejšie PZP. Následne budete pokračovať kliknutím na poistenie a uzatvorením zmluvy online. Všetky dokumenty vám prídu obratom na váš e-mail a po zaplatení poistenia vám ich poisťovňa pošle poštou.

Okrem PZP si cez internet môžete uzatvoriť aj havarijné poistenie alebo poistenie nehnuteľnosti. V čase koronakrízy určite oceníte možnosť vybaviť si finančné služby cez internet.

02. 04. 2020 - Lenka Siváková

Prečítajte si aj: Jednodňová diaľničná známka Eurovignette 3 tipy, ako ku koncu leta ušetriť Za PZP zaplaťte iba toľko, koľko v počas roka prejazdíte

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2