Neviete, čo doma robiť? Pozrite sa pozorne na svoje zdravotné poistenie

Štvrť milióna Slovákov prestúpilo v roku 2020 do novej zdravotnej poisťovne. V porovnaní s minulým rokom sa tak počet Slovákov, ktorí sa rozhodli pre zmenu zdravotnej poisťovne, zdvojnásobil. Najväčší úbytok zaznamenala Všeobecná zdravotná poisťovňa.

zmena zdravotnej poistovne

Aký je hlavný dôvod na zmenu zdravotnej poisťovne?

Tí, ktorí sa pre zmenu zdravotnej poisťovne rozhodli, tak urobili najmä pre preplatenie zákrokov u zubára, príspevok na lieky na predpis a kratšie čakacie doby na vyšetrenia u špecialistov a operácie.

Niektoré zdravotné poisťovne ponúkajú aj zaujímavé benefity pre mamičky a ich bábätká alebo pre alergikov a cukrovkárov.

Urobte si bezplatné porovnanie zdravotných poisťovní

Zaujíma vás, ktorá zdravotná poisťovňa je najlepšia pre váš zdravotný stav a životný štýl? Urobte si bezplatné porovnanie zdravotných poisťovní a za pár sekúnd zistíte, kde sa o vás postarajú najlepšie. Zmena zdravotnej poisťovne je bezplatná, nezmení sa ňou ani výška vašich odvodov na zdravotné poistenie.

08. 04. 2020 - Lenka Siváková

Prečítajte si aj: Jednodňová diaľničná známka Eurovignette Štát spúšťa očkovaciu prémiu Zdravotnú poisťovňu môžete zmeniť aj cez internet

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2