Bezplatné asistenčné služby k PZP

Vodiči pri uzatváraní PZP nehľadia už iba na cenu, ale aj na to, či im poisťovňa v prípade nehody alebo poruchy vozidla poskytne pomoc. Asistenčné služby má v portfóliu služieb pre klientov každá poisťovňa. Niektoré spoločnosti si za ne účtujú poplatok, u iných získate nonstop pomoc úplne zadarmo.

Máte nárok na bezplatnú asistenciu?

Zákon nešpecifikuje asistenčné služby k PZP. Ich cenu a rozsah si poisťovne určujú samy. Niektoré poisťovne, ako napríklad Uniqa alebo Komunálna poisťovňa, ponúkajú klientom niekoľko balíčkov asistenčných služieb, ktoré sa líšia nielen cenou, ale aj rozsahom poskytovanej pomoci. Bezplatné asistenčné služby však neznamenajú služby nižšej kvality. Rozsahom poskytovanej pomoci sú identické alebo kvalitnejšie ako základný balíček asistenčných služieb za príplatok. Na Slovensku ponúka bezplatné asistenčné služby aktuálne päť poisťovní. Ktoré to sú a čo vám v rámci asistencie ponúknu sa dozviete v tomto článku.

30. 04. 2019 - Lenka Siváková

Prečítajte si aj: Jednodňová diaľničná známka Eurovignette 3 tipy, ako ku koncu leta ušetriť Za PZP zaplaťte iba toľko, koľko v počas roka prejazdíte

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2