WAU CARD - bezkontaktná predplatená karta

Bezkontaktná platobná karta Volksbank WAU CARD MasterCard PayPassVolksbank rozširuje svoju ponuku bezkontaktných platobných kariet o medzinárodnú kartu WAU CARD. Karta má predplatený kredit v hodnote 25 alebo 50 € a je vybavená bezkontaktnou technológiou MasterCard PayPass. Kartou môžete platiť na všetkých bezkontaktných termináloch akceptujúcich platby kartami MasterCard PayPass doma alebo v zahraničí. Za vydanie karty zaplatíte 1 €, za použitie a transakcie nie sú účtované žiadne poplatky. Držiteľ karty nemusí byť klientom Volksbank.

WAU CARD je jednorazová predplatená platobná karta, ktorú nie je možné opakovane dobíjať. Jednorazové predplatené karty sú vhodné napríklad ako darčeky pre blízkych alebo ako vreckové pre deti. Cena za kartu závisí od výšky zvoleného kreditu - je buď 25 alebo 50 € plus poplatok za vydanie karty vo výške 1 €.

Parametre predplatenej karty WAU CARD

Poplatok za vydanie karty1 €
Možnosť kartu opakovane dobiťnie
Kredit na karte25 alebo 50 €
Použitie v bankomatenie
Použitie na kontaktnom POSnie
Použitie na bezkontaktnom POSáno
Poplatok za transakciu0 €

Čo je Pay Pass

Bezkontaktná technológia MasterCard Pay Pass je na Slovensku stále novinkou, aj keď ju postupne zavádzajú viaceré banky. Princíp platby prostredníctvom bezkontaktnej technológie spočíva v priložení platobného prostriedku vybaveného bezkontaktným čipom (karty, hodiniek, mobilu, kľúčenky a pod.) k čítačke bezkontaktného čipu. Bezkontaktné platby sa postupne uplatňujú najmä tam, kde je potrebné zaplatiť rýchlo a hlavne v nižších sumách. Najčastejšie je maximálny limit pre bezkontaktnú platbu nastavený na 20 €. Pri bezkontaktnej platbe nie je potrebné zadávať PIN kód alebo verifikovať platbu podpisom.

Tip na porovnaniePridajte sa k nám na Facebooku a dostávajte užitočné informácie zo sveta peňazí.

24. 01. 2011 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Účet za 0 €. Pre každého a navždy

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2