VISA Classic Sphere

Chceli by ste kreditnú kartu, s ktorou získate zľavy od 5 do 20 % v niekoľko tisíc obchodoch? UniCredit Bank v spolupráci s vernostným programom Sphere card priniesla na slovenský trh kreditnú kartu VISA Classic Sphere. Karta Vám požičia peniaze a zároveň Vám umožní získavať okamžité zľavy v približne 7 000 obchodoch na Slovensku a v Čechách. Na TotalMoney.sk si ju môžete porovnať s ostatnými kreditnými kartami.

Parametre kreditnej karty

Kreditná karta VISA Classic Sphere od UniCredit Bank
  • 45-dňové bezúročné obdobie
  • pri vyplatení inej kreditky úrok 16,9 % p.a., inak úrok do 19,8 % p.a.
  • úverový rámec od 650 do 6 000 €
  • hotovostný limit 25 % z úverového rámca
  • mesačný poplatok 2,29 € s možnosťou zníženia na 0 €
  • prvé tri mesiace bez mesačného poplatku
  • minimálna splátka 5 % z dlžnej sumy (minimálne 9,96 €)
  • vernostný program Sphere

Kreditná karta VISA Classic Sphere poskytuje na trhu štandardné, 45-dňové bezúročné obdobie. Ak sa rozhodnete kartou vyplatiť Vašu existujúcu kreditku, banka Vám na karte nastaví úrok vo výške 16,9 % ročne. Bez vyplatenia existujúcej kreditnej karty je úroková sadzba do 19,8 % ročne. Úverový rámec na karte VISA Classic Sphere si môžete zvoliť v rozmedzí 650 až 6 000 €. Hotovostný limit (limit pre výbery z bankomatov) je na karte nastavený na 25 % z úverového rámca. Banka pri karte nevyužíva ročné poplatky, ale mesačný poplatok vo výške 2,29 € za hlavnú kartu a 0,63 € za dodatkovú kartu. Prvé tri mesiace UniCredit Bank tento poplatok odpúšťa. V ďalších mesiacoch Vám banka v rámci svojho vernostného programu poplatok vráti, ak počas mesačného cyklu dosiahne objem Vašich bezhotovostných transakcií aspoň 359 €.

Zľavy v obchodoch

Zaujímavou výhodu kreditnej karty je vernostný program Sphere card, ktorý Vás oprávňuje získavať okamžité zľavy u zmluvných obchodných partnerov programu Sphere. V súčasnej dobe je to 7 000 obchodov na Slovensku a v Čechách, ktoré poskytujú okamžité zľavy vo výške od 5 % do 20 %. Medzi partnermi poskytujúcimi zľavy sú napríklad siete predajní Fann Parfumérie, Reserved, Orava, Gorenje, Očná optika a cestovné kancelárie Kartago tours a Satur. Výhodou pre držiteľa kreditnej karty je, že nárok na zľavu cez Sphere nie je podmienený zaplatením kartou, pretože kartou s logom Sphere sa stačí len preukázať. Zľavy môžete získať na všetkých obchodných miestach označených logom Sphere, a to aj tam, kde obchodník neumožňuje platby kartou. Viac informácií o programe Sphere získate na www.sphere.sk.

30. 12. 2009 -

Prečítajte si aj: Taliansko má po prvýkrát najlepšiu banku v západnej Európe Porovnanie účtov zadarmo - 365.bank, mBank a Fio Banka Porovnanie bonusových kariet Slovnaft, OMV a Shell

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2