Tri nové balíky služieb

Od 1. februára 2010 si v Poštovej banke budete môcť vybrať hneď z troch nových balíkov služieb. Už teraz si ich môžete porovnať s balíkmi služieb ostatných bánk.

Aká je cena a čo ponúkajú nové balíky služieb Poštovej banky?

  Balík
KLASIK
Balík
KOMFORT
Balík
MAXI
Mesačný poplatok za balík      
s papierovým výpisom zasielaným poštou 2,36 € 3,96 € 6,59 €
s elektronickým výpisom 1,96 € 3,56 € 6,56 €
Produkty a služby v cene balíka      
Vydanie a vedenie platobnej karty Maestro - v cene v cene
Vydanie a vedenie embosovanej platobnej karty MasterCard - - v cene
Internet banking, GSM banking, phone banking v cene v cene v cene
Realizácia inkasa - mesačne - 3x v cene 5x v cene
Realizácia trvalej platby - mesačne 1x v cene 3x v cene 5x v cene
Elektronická jednorazová platba 1x v cene 3x v cene neobmedzene v cene
Výbery hotovosti z bankomatov Poštovej banky - mesačne 1x v cene 3x v cene neobmedzene v cene
Výbery hotovosti cez POŠTOMAT 1x v cene 3x v cene neobmedzene v cene
Platba platobnou kartou - neobmedzene v cene neobmedzene v cene

Balík služieb KLASIK

Ide o základný balík Poštovej banky. Za mesačný poplatok vo výške 2,36 € získate prístup k službám elektronického bankovníctva, jednu trvalú platbu, jeden výber z bankomatu Poštovej banky, jeden jednorazový príkaz zadaný elektronicky a jeden výber cez POŠTOMAT. Ak Vám stačí dostávať výpis e-mailom, balík môžete mať lacnejší o 40 centov. Za platobnú kartu Maestro musíte pri tomto balíku zaplatiť osobitne. Jej vydanie stojí 4,99 € a mesačné vedenie 0,49 €. Každá platba platobnou kartou bude naviac spoplatnená poplatkom 0,09 €.

Balík služieb KOMFORT

Môžete ho získať za 3,96 € mesačne s papierovým výpisom zasielaným poštou alebo za 3,56 € mesačne, ak Vám stačí výpis zasielaný e-mailom. V cene balíka sú zahrnuté 3 inkasá, 3 trvalé platby, 3 jednorazové príkazy zadané elektronicky, 3 výbery z bankomatov poštovej banky a 3 výbery z POŠTOMATOV. V cene balíka je aj vydanie a vedenie platobnej karty Maestro. Za platby kartou nie sú v tomto balíku účtované žiadne ďalšie poplatky. Ak by ste chceli k balíku služieb embosovanú platobnú kartu MasterCard Standard, za jej vydanie zaplatíte 9,99 € a za vedenie 0,99 € mesačne.

Balík služieb MAXI

Získate ho za 6,59 € mesačne s papierovým výpisom alebo so zľavou 40 centov s výpisom cez e-mail. Je zaujímavý najmä pre tých, ktorí chcú často vyberať hotovosť z bankomatov Poštovej banky, platiť kartou, vyberať hotovosť na POŠTOMATOCH a zadávať neobmedzené množstvá príkazov elektronicky. Všetky tieto činnosti sú v cene balíka. Súčasťou balíka MAXI je aj 5 inkás a 5 trvalých platieb mesačne. Poštová banka Vám k balíku vydá platobné karty Maestro a MasterCard, pričom k jednej z týchto kariet získa majiteľ účtu cestovné poistenie zadarmo.

20. 01. 2010 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Účet za 0 €. Pre každého a navždy Tatra Banka, VÚB banka a Slovenská sporiteľňa spustili okamžité platby

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2