Tatra banka ponúka manželom dva účty Tatra Personal za cenu jedného

Tatra banka prináša pre manželské páry novinku: Balík služieb Tatra Personal s 50% zľavou. Balík je určený akýmkoľvek manželským párom bez ohľadu na to, či už v Tatra banke bežný účet majú alebo nie. Podmienkou je, aby mal každý z manželov vlastný balík služieb Tatra Personal. Namiesto súčasných 5 € za mesiac tak každý z nich za balík služieb Tatra Personal – manželské konto zaplatí 2,50 € mesačne.

Tatra Personal - manželské konto aj zadarmo

Zvýhodnený poplatok 2,50 € mesačne za balíky Tatra Personal možno znížiť ešte o ďalších 50 alebo 100 % vďaka programu odmeňovania Tatra banky. 50% zľavu získajú manželia v prípade, ak splnia aspoň jednu z týchto podmienok:

  • zrealizujú aspoň 10 platieb ktoroukoľvek platobnou kartou vydanou k účtu,
  • využívajú v Tatra banke aspoň dva úverové produkty,
  • máte majiteľské oprávnenie k bežnému účtu s balíkom služieb Tatra Business.

100% zľavu z poplatku získajú manželia napríklad vtedy, ak splnia súčasne dve podmienky na získanie 50% zľavy, alebo ak priemerná hodnota ich vkladov a investícií v Tatra banke alebo v jej dcérach za predchádzajúci mesiac dosiahne výšku 10 000 €.

Tip na porovnanieHľadáte najvýhodnejší účet? Porovnajte si bežné účty a balíky služieb.

Ako získate Manželskú zľavu

Ak obaja manželia v súčasnosti využívajú balíky služieb Tatra Personal, stačí navštíviť ktorúkoľvek pobočku Tatra banky a požiadať o Manželskú zľavu. Ak má balík služieb Tatra Personal len jeden z manželov, pre uplatnenie Manželskej zľavy si musí balík služieb v Tatra banke otvoriť aj druhý z manželov a zároveň musí požiadať o Manželskú zľavu. Pokiaľ žiaden z manželov balík služieb v Tatra banke nemá, musí si balík služieb zriadiť každý z manželov osobitne a o Manželskú zľavu popritom požiadať.

Tatra banka poskytne Manželskú zľavu na základe sobášneho listu alebo na základe iného hodnoverného dokladu preukazujúceho manželský vzťah. Manželská zľava sa poskytuje na neobmedzene dlhé obdobie, resp. dovtedy, dokiaľ Tatra banka nejakým spôsobom nezistí, že manželský vzťah právne zanikol.

Čo získate v cene balíka Tatra Personal

V cene balíka služieb Tatra Personal získate napríklad:

  • neobmedzený počet platieb kartou,
  • neobmedzený počet výberov z bankomatov Tatra banky,
  • neobmedzený počet e-mailových výpisov,
  • neobmedzený počet trvalých príkazov a inkás,
  • výpis z účtu 1x mesačne poštou,
  • službu Spending report,
  • platobnú kartu VISA Electron,
  • služby elektronického bankovníctva.

17. 04. 2010 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Účet za 0 €. Pre každého a navždy Tatra Banka, VÚB banka a Slovenská sporiteľňa spustili okamžité platby

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2