StickAir – bezkontaktná platobná karta a nálepka na mobil

StickAir je relatívnou novinkou v oblasti bezkontaktných platieb využívajúcich technológiu MasterCard Paypass. S nápadom vložiť bezkontaktný čip do nálepky prišla ako prvá spoločnosť First Data už v roku 2009, následne v roku 2010 zaviedol platobné nálepky aj MasterCard. Na Slovensko túto novinku prináša UniCredit Bank a ponúka ju ako doplnok k svojim debetným kartám.

Reklama UniCredit Bank:

StickAir v UniCredit Bank

StickAir je v nálepka, ktorá má v sebe zabudovaný bezkontaktný čip. Nálepku si môžete nalepiť napríklad na mobilný telefón, kľúčenku a podobne. Následným priložením nálepky k POS terminálu vybavenému čítačkou bezkontaktných platobných kariet pohodlne zaplatíte. Jednoznačnou výhodou bezkontaktných platieb je rýchlosť realizácie platby, keďže pri platbách do výšky 20 € nie je potrebné zadávať PIN kód alebo podpis. Všetky platby nad 20 € je potrebné verifikovať PIN kódom.

Nálepku StickAir môžete získať v ktorejkoľvek pobočke UniCredit Bank k svojmu bežnému účtu. Poplatok za nálepku je 5 € ročne. Nálepka StickAir je platná 3 roky. V súčasnosti je možné nálepkou platiť na vyše 1800 POS termináloch na Slovensku a na viac ako 260 000 termináloch na celom svete.

Tip na porovnanieZľavy na všetkých čerpacích staniciach: AUTOKARTA

18. 05. 2011 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Účet za 0 €. Pre každého a navždy Tatra Banka, VÚB banka a Slovenská sporiteľňa spustili okamžité platby

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2