Naše motto - transparentnosť je v požičiavaní prvoradá!

Možno ste sa už stretli aj vy s firmami, ktoré vám nedali dostatok dôležitých informácií len preto, aby s vami „vybabrali“. Človek, ktorý nepozná fakty, sa totiž často rozhoduje nesprávne. Práve toto využívajú spoločnosti, ktoré nie sú k ľuďom férové. Vo väčšine prípadov sa na tieto nekalé praktiky príde a čin je potrestaný. No v horšom prípade to už bude pre vás a vaše peniaze neskoro. Obrňte sa! Zverte sa do rúk overeným spoločnostiam, ktoré vedia, čo je pre vás najlepšie a ponúkajú vám kvalitné služby. Pokiaľ ide o pôžičky, správna voľba sa vám ukáže po kliknutí na www.ferratum.sk.

Čo je to transparentnosť?

Rýchla pôžičkaV bankovom svete to znamená, že spoločnosť dáva zákazníkom a potenciálnym zákazníkom vedieť o svojich službách tak, ako je to naozaj pravdivé. Priehľadnosť ponuky firmy dáva totiž signál, že praktiky, ktoré sa uplatňujú sú fér. Ferratum patrí medzi tieto inštitúcie. Nič sa nemusí ukrývať, pretože služby, ktoré sú ponúkané ľuďom vyhovujú. Dobré veci sa predsa tajiť nemajú, tak prečo ich meniť, či prekrúcať.

Taká rýchla SMS pôžička vám bude vyhovovať tým, aká je. Nepotrebujete si niečo vymýšľať. Napíšete SMS a peniaze máte na účte na druhý deň.

S transparentnosťou idú ruka v ruke aj ďalšie záležitosti:

  • Sebadisciplína je potrebná najmä preto, aby si služby Ferratum udržali stále rovnako vysoký štandard. Je to náročné, avšak veľmi potrebné pre spokojnosť zákazníkov. Vďaka tomuto bodu sa klienti k Ferratum vracajú.
  • Oplatenie dôvery. Dôvera musí byť na oboch stranách. Preto pokiaľ svoju prvú Ferratum pôžičku splatíte včas a v poriadku, na dôkaz dôvery si nabudúce môžete požičať viac peňazí. Konkrétne až 350 euro.
  • Kvalitné služby. Bez nich je akékoľvek podnikanie zbytočné. Najvýhodnejšia rýchla pôžička je nastavená tak, aby klientovi skutočne pomohla. Preto Ferratum uplatňuje pôžičky do 24 hodín, ktoré riešia problémy „tu a teraz“.

28. 09. 2013 - Inzercia

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Taliansko má po prvýkrát najlepšiu banku v západnej Európe Pôžička, ktorá vám vráti späť peniaze z jednej splátky

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2