Potrebujete peniaze? Stačí vyplniť krátky dotazník

Chceli by ste si požičať ale neviete sa zorientovať v ponukách bánk a nebankových spoločností? Práve pre vás sme vytvorili krátky dotazník, na základe ktorého vám vieme ponúknuť pôžičku, ktorá nezaťaží váš rozpočet.

J&T Termínovaný vklad

pozicka

V dotazníku vyplníte, akú sumu peňazí by ste si chceli požičať, aký je zdroj vášho príjmu a vaše kontaktné údaje. Tieto informácie pomôžu našim odborníčkam na úverové produkty nájsť ten najlepší pre vás.

Vyplniť krátky dotazník

Koľko si môžem požičať?

Požičať si môžete od 300 eur až do 30 000 eur. Výšku pôžičky si určíte sami.

Vyplniť krátky dotazník

Aká bude výška mesačnej splátky?

Tak ako výšku pôžičky, aj výšku mesačnej splátky si môžete nastaviť podľa svojich potrieb. Dobu splácania si môžete predĺžiť alebo skrátiť tak, aby mesačná splátka nezaťažovala váš rodinný rozpočet.

Vyplniť krátky dotazník

Na čo môžem peniaze z pôžičky použiť?

Pomôže vám nájsť bezúčelovú pôžičku, čo znamená, že peniaze môžete použiť na čokoľvek. Banke nebudete musieť dokladovať bločky ani faktúry. Peniaze môžete použiť na kúpu alebo opravu auta, zariadenie domácnosti, letnú dovolenku, splatenie starých dlhov alebo čokoľvek iné.

22. 07. 2020 - Lenka Siváková

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Taliansko má po prvýkrát najlepšiu banku v západnej Európe Pôžička, ktorá vám vráti späť peniaze z jednej splátky

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2