Máte svadbu, ale radšej by ste šli na futbal? Zastúpi vás náhradník! [VIDEO]

O týždeň sa v Austrálii uskutoční veľké finále futbalovej ligy. Jeden z hlavných sponzorov - banka NAB - pripravila pri tejto príležitosti netradičnú súťaž Náhradníci - NAB Stand-Ins. Náhradníci sú špeciálne tímy dvadsiatich mužov a žien z NAB banky, ktorí sa postarajú o povinnosti futbalových fanúšikov v deň finále, aby tí mohli ísť pokojne na zápas. Zastúpia vás na akejkoľvek akcii, ktorá sa uskutoční v deň finále: na pracovisku, narodeninovej párty, krstinách, ba dokonca aj na vašej svadbe :-). Stačí 50 slovami zdôvodniť, prečo potrebujete náhradníka NAB banky a môžete získať záskok spolu s lístkom na zápas.

Podľa výkonného riaditeľa agentúry Clemenger BBDO Anta Keogha nápad vznikol na základe prieskumu potrieb spotrebiteľov. „Zistili sme, že takmer polovica štátu Viktória by urobila čokoľvek, aby mohla byť na zápase.“ Podľa šéfky marketingu NAB Sandry De Castro kampaň vdychuje život heslu NAB „Viac dávať, menej prijímať“.

Náhradník NAB zastúpi záchranára, mechanika aj ženícha na svadbe:

NAB Stand-Ins

Pokračovanie článku nižšie ↓

NAB Stand-Ins
NAB Stand-Ins
Tip na porovnanieZľavy na všetkých čerpacích staniciach: AUTOKARTA

Zdroje: NAB, The Inspiration Room

21. 09. 2012 -

Prečítajte si aj: Porovnanie bonusových kariet Slovnaft, OMV a Shell Využite online služby a uzatvorte si jednoducho účet z pohodlia vášho domova Pôžička Home Credit s úrokom 9,9 % konkuruje bankám [VIDEO]

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2