Využite online služby a uzatvorte si jednoducho účet z pohodlia vášho domova

Vývoj technológií stále napreduje a s ním aj zjednodušenie služieb – vo všetkých oblastiach, aj finančných. To, čo nás v minulosti trvalo pol dňa a stovky krokov, dnes zvládneme z pohodlia domova. Jediné, čo potrebujeme je pripojenie na internet. Takto jednoducho si dokážete zriadiť aj účet v banke. Ako na to?

Čo spĺňať, aby ste si mohli založiť bankový účet

Aby ste si mohli v banke založiť účet, musíte spĺňať tri základné podmienky. Prvou z nich je vek – mali by ste mať viac ako 18 rokov. Neprekročili ste ešte túto hranicu? Môžete si zriadiť študentský účet. Dokonca aj vtedy, ak nie ste študentom. Druhým kritériom je slovenské občianstvo. Neriešiteľným problémom v tomto prípade však nie je ani iná štátna príslušnosť – preukázať sa však musíte prechodným či trvalým pobytom na území SR. Prechodný či trvalý pobyt by ste mali mať na Slovensku aj v prípade, že máte slovenské občianstvo.

Zvládnete to aj bez návštevy banky

ČSOB Zebra na cesteZriadiť si účet dnes zvládnete aj bez návštevy banky: jednoducho, rýchlo a pohodlne. Podmienky na jeho založenie sa rôznia, napríklad v ČSOB potrebujete účet vedený na vaše meno v banke na Slovensku, z ktorého prevediete 1 €, mobilný telefón pre prijatie SMS správy a webkameru pre odfotenie vás a vašich dokladov. Okrem rýchlosti je výhodou napríklad aj to, že v ČSOB v prípade online zriadenia získate na prvých 6 mesiacov účet bez poplatkov, počítačový antivírus a poistenie internetových rizík.

Doba internetu prináša zjednodušenia

Vďaka internetu dnes dokážete online zriadiť nielen účet, ale napríklad aj získať hypotéku či cestovné poistenie. Tento spôsob prináša nielen zjednodušenie a väčšie pohodlie, ale viac možností, ako získať ten najvýhodnejší produkt. V prípade hypoték existujú rôzne online kalkulačky, ktoré vám na počkanie vypočítajú podmienky a vy si ich môžete veľmi rýchlo porovnať v rámci vami vybraných bánk. To, čo by vám v minulosti zabralo niekoľko hodín, dnes zvládnete za pár minút. Navyše z pohodlia domova. Ak ste aspoň trochu obozretný, žiadnej virtuálnej hrozby sa obávať nemusíte.

22. 05. 2018 - Inzercia

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Jednodňová diaľničná známka Eurovignette

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2