Hypoúver s klesajúcou maržou

UniCredit Bank pripravila úvery, ktorým každý polrok klesá marža (t.j. banková prirážka k medzibankovej sadzbe EURIBOR). Okrem toho ponúka úvery so 100 % zľavou z poplatku za ich poskytnutie. Zvýhodnené podmienky platia pre produkty Hypoúver Invest a Free Hypoúver, ak sa o ne požiada v období od 6. 9. do 31. 10. 2010 a ak sa začnú čerpať do 31. 12. 2010.

Transparentná úroková sadzba s klesajúcou maržou

Transparentná úroková sadzba je zložená z medzibankovej sadzby EURIBOR aktualizovanej každých 6 mesiacov a z bankovej marže. Banková marža je v podstate rozdielom medzi úrokom na medzibankovom trhu (za ktorý si banka peniaze požičiava) a úrokom, za ktorý banka úver poskytuje klientovi. Banková marža je teda „bankovou prirážkou“ k medzibankovému úroku, pričom jednu jej časť tvorí očakávaný zisk a druhú časť likvidná prirážka kryjúca potenciálne riziká z nesplácania úveru.

Akcia UniCredit Bank umožňuje pri úveroch Hypoúver Invest a Free Hypoúver znižovanie štartovacej marže úveru postupne každých 6 mesiacov až na minimálnu hodnotu dohodnutú s bankou na základe zmluvy. Dosiahnutá minimálna marža ostane následne platná až do konca splatnosti úveru.

Hypoúver Invest

Hypoúver Invest je investičný úver, ktorý možno použiť na kúpu, rekonštrukciu alebo údržbu domu, bytu alebo chalupy, ako aj na splatenie iného úveru poskytnutého na účely investície do nehnuteľnosti. Jeho minimálna výška je 3 300 €, maximálna 270 000 € a splatnosť 1-30 rokov.

Free Hypoúver

Free Hypoúver je úver zabezpečený záložným právom k nehnuteľnosti, ktorý je možné použiť na akýkoľvek účel bez potreby dokladovania použitia finančných prostriedkov. Ide teda o tzv. americkú hypotéku. Minimálna výška úveru je 3 300 €, maximálna výška je 70 % z hodnoty zakladanej nehnuteľnosti a splatnosť úveru je 1-20 rokov.

Tip na porovnaniePorovnajte si klasické hypotéky a americké hypotéky UniCredit Bank s ostatnými bankami.

15. 09. 2010 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Hypotekárny zlom – VÚB banka ako prvá dvíha úrokové sadzby na hypotékach Chcete ušetriť pri vybavovaní hypotéky? Zamýšľaný návrh na vklad oznámte katastru elektronicky.

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2