Potvrdenie o príjme nehrá žiadnu úlohu

V prípade finančných ťažkostí sa už často dnes nemáte na koho obrátiť. Rodina má svoje starosti a ostatní sa vám zdajú nespoľahliví. Hoďte starosti za hlavu a zverte svoje problémy spoločnosti Ferratum, ktorú nájdete už aj na webe www.rychlepozicky.sk.

Rýchle pôžičky

Nepozeráme vám do peňaženky

Každý si svoj život zariaďuje po svojom a to, koľko zarábate je len vaša vec. Nie sme tu pre to, aby sme vám kontrolovali príjmy a poučovali vás, ako to spraviť lepšie. My sme tu na to, aby sme vám diskrétne ponúkli záchrannú bankovku vtedy, keď ju najviac potrebujete. Využite rýchle pôžičky bez potvrdenia o príjme a už si nelámte hlavu nad financiami.

Vďaka tomu, že nepotrebujeme potvrdenie o príjme, sa urýchli celý proces podania žiadosti o pôžičku. Vám tak spadne kameň zo srdca za to, že nebudete v strese, či je váš plat dostatočný, alebo aj pre to, že nebudete musieť obiehať úrady a zháňať rôzne papiere a dokumenty.

Uberieme vám aj ďalšie starosti

To, že nemusíte zháňať potvrdenie o príjme, je len jeden svetlý bod. Uľahčíme vám život aj ďalšími zlepšovákmi.

  • Ferratum PôžičkyNikam nechoďte. Všetko spraví SMS, alebo online pôžička žiadosť. Podanie žiadosti vám nezaberie ani 5 minút.
  • Nemusíte ručiť. A to ani osobou, či majetkom.
  • Nedokladujte nič. Nič nám nemusíte nosiť ani ukazovať. Stačí, keď budete mať pri sebe občiansky preukaz, z ktorého vypíšete do žiadosti svoje základné údaje.
  • Blesková rýchlosť. Nakoľko nemusíte zháňať žiadne dokumenty, ani nemusíte čakať na pobočke, proces vybavenia pôžičky sa urýchli natoľko, že máte peniaze na svojom účte do 24 hodín od podania žiadosti.

Toto je len krátky súhrn výhod rýchlych pôžičiek Ferratum. Pokiaľ sa chcete dozvedieť viac, alebo vám niečo nie je jasné, kliknite na vyššie spomínaný web, alebo využite zákaznícku linku.

12. 09. 2013 - Inzercia

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Taliansko má po prvýkrát najlepšiu banku v západnej Európe Pôžička, ktorá vám vráti späť peniaze z jednej splátky

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2