Pri pôžičkách s nikým nebankujte!

Máme na mysli tie krátkodobé. Pretože tie zoženiete najvýhodnejšie práve u niektorého z nebankových subjektov. Tí sa, na rozdiel od širokého záberu bánk, špecializujú priamo na pôžičky pre väčšinu obyvateľstva. Navyše tu konkurencia tlačí na ceny a aj kvalitu služieb. Preto ak máte krátkodobý výpadok príjmov, no výdavky neľútostne čakajú, využite pôžičku od nebankových spoločností.

Tie väčšinou ponúkajú celý proces vybavenia od podania žiadosti až po presun peňazí na účet v online forme. To znamená, že vám odpadne stres s návštevou pobočky. To môže byť určite plus pre ľudí, ktorí vďaka hanblivosti hľadajú diskrétnosť. Aj keď neľahká finančná situácia vôbec nie je hanba, ak sa jej plánujete vzoprieť. Práve k tomu vám môžu pomôcť pôžičky od nebankových subjektov. U niektorých totiž nájdete veľmi priaznivé podmienky pre poskytovanie krátkodobých úverov. A to nehovoríme len o tom, že nemusíte ručiť ani dokladovať príjem. Máme na mysli skôr iné, nadštandardné služby.

Určite medzi ne môžeme zaradiť napríklad tie, ktoré ponúka creditONE (http://www.creditone.sk), spoločnosť poskytujúca viacero druhov nebankových pôžičiek – predovšetkým SMS a online pôžičky. Nie všade si totiž môžete zvoliť flexibilnú výšku pôžičky aj dátum splatenia. U bánk by ste ťažko hľadali produkt, kde sami určíte, koľko potrebujete. Ani všetky nebankové subjekty vám nedajú túto možnosť na výber. Pritom je to jedno z kritérií, ktoré požaduje väčšina ekonomicky zmýšľajúcich ľudí. Prečo by ste mali mať doma niekoľko stoviek eur navyše po dobu ďalších 20 dní, ak potrebujete pár desiatok eur na 10 dní? Zbytočne to predraží výslednú cenu pôžičky. Naša rada – hľadajte firmu, ktorá ponúka flexibilitu. Alebo nám dôverujte, my sme ju už našli a je ňou spomínaný web creditONE.sk – spoľahlivý poskytovateľ nebankových pôžičiek.

Pre nás je zárukou spoľahlivosti to, že na ich stránke majú prehľadne uvedené podmienky poskytnutia pôžičky. Pri nebankových spoločnostiach nie je nikdy na škodu byť opatrní, takže si určite pred každou pôžičkou podmienky dobre prečítajte. My sme v tých, ktoré má creditONE.sk nenašli nič podozrivé. A ani spokojní klienti, ktorí už využili ich služby. Dodáme, že okrem vyššie spomenutých výhod nájdeme aj menej častú službu „Odloženie splácania“. Vďaka nej si môžete predĺžiť dátum splatnosti až o 30 dní! A to za veľmi výhodných podmienok.

Rada na záver znie, že dobrého poskytovateľa spoznáte okrem prehľadných podmienok aj podľa toho, koľko možností požiadania o pôžičku subjekt ponúka. V prípade creditONE.sk môžete požiadať o pôžičku prostredníctvom SMS správy, telefónu alebo prehľadnej online žiadosti na stránke. Pri všetkých troch spôsoboch sú podmienky nastavené rovnako, takže výsledná cena nezávisí na zvolenom spôsobe podania žiadosti.

04. 01. 2013 - Inzercia

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Taliansko má po prvýkrát najlepšiu banku v západnej Európe Pôžička, ktorá vám vráti späť peniaze z jednej splátky

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2