Chcete platiť menej za životné poistenie? Porovnajte si ho online.

Porovnanie Životné poistenieNajväčší finančný porovnávač na Slovensku TotalMoney.sk ako prvý oficiálne spustil online porovnanie rizikových životných poistení. Pri tomto poistení si klient volí len poisťované riziká, takže poistenie neobsahuje žiadnu sporiacu zložku, ani žiadne poplatky. Výhodami sú možnosť poistiť na jednu zmluvu až 8 osôb (závisí od poisťovne), flexibilita pri zmenách a výšky zliav. Vďaka tomu sa rizikové životné poistenie stáva čoraz populárnejšou náhradou za investičné a kapitálové životné poistenia.

Zmyslom rizikového životného poistenia je zabezpečiť svojich blízkych v prípade úmrtia, úrazu alebo choroby poisteného. Návštevníci webu TotalMoney.sk si môžu porovnať ceny a podmienky 8 najbežnejších typov rizikového životného poistenia v 7 poisťovniach, pokrývajúce nasledovné riziká:

  • 1. smrť poisteného z akéhokoľvek dôvodu,
  • 2. smrť následkom úrazu,
  • 3. trvalé následky úrazu,
  • 4. denné odškodné za nevyhnutnú liečbu úrazu,
  • 5. dennú dávku v prípade práceneschopnosti,
  • 6. dennú dávku v prípade hospitalizácie,
  • 7. vznik kritickej choroby - rakoviny, infarktu a podobne.

Životné poistenie k hypotéke - porovnanie

K dispozícii je aj porovnanie poistenia rizika smrti s klesajúcou poistnou sumou, ktoré je vhodné k hypotéke. Pri tomto type poistná suma rovnomerne klesá počas celej doby poistenia, takže poistka kryje len klesajúci zostatok hypotéky a iných úverov.

Samozrejmosťou je informácia o odporúčanej výške poistného krytia pre jednotlivé pripoistenia, vypočítaná na základe príjmu a ďalších údajov o poisťovanej osobe.

Nezáväzná konzultácia o produktoch životného poistenia zadarmo

Parametre všetkých produktov si klient môže zadarmo a nezáväzne prekonzultovať so špecialistom TotalMoney.sk na osobnom stretnutí. Špecialista detailne pozná klady a zápory jednotlivých produktov, ponúkne príklady z praxe, logické argumenty a pomôže sa vyhnúť plateniu za „nezmyselné“ produkty.

TotalMoney.sk je najväčší portál na porovnávanie finančných produktov a cien energií na Slovensku. Porovnáva bankové produkty, nebankové produkty, stavebné sporenie, poistenie, ceny elektriny a plynu. Svojim návštevníkom šetrí čas aj peniaze.

Súčasťou TotalMoney.sk je už od roku 2009 aj prvá slovenská affiliate sieť - Affiliate systém TotalMoney. Špecializuje sa na affiliate programy pre pôžičky, povinné zmluvné poistenie a ďalšie finančné produkty.

12. 06. 2015 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Jednodňová diaľničná známka Eurovignette

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2