Kto ti dá najlepší bežný účet?

Na Slovensku existuje viac ako 70 rôznych bežných účtov a balíkov, skúmanie ktorých by vám zabralo nejaký ten čas. Od takých, ktoré obsahujú základné služby za nižšiu cenu, až po balíčky ponúkajúce širokú paletu najrôznejších dodatkových služieb. Existuje ale účet, ktorý by obsahoval tieto služby a bol by lacný, dokonca úplne zadarmo? Existuje.

Niekoľko takých alternatív majú vo svojej ponuke internetové banky, ktoré vďaka tomu, že nie sú zaťažené pobočkami, môžu klientom ponúkať výhodnejšie podmienky. Čo by ste povedali napríklad na účet, ku ktorému dostanete bezkontaktnú debetnú kartu s poistením zadarmo? A to nie je všetko. Nielenže neplatíte za kartu, máte k nemu bezplatne ďalšie služby, za ktoré by ste si u bežnej kamennej banky pekne priplatili.

Radi cestujete? Nehodili by sa vám výbery v zahraničí zo všetkých bankomatov zadarmo? K tomuto účtu Plus ich máte automaticky. Tak isto ako mobilnú aplikáciu, v ktorej si svoje bankové záležitosti viete vybaviť kdekoľvek na svete. Kreditnú kartu, bez ktorej sa v zahraničí rovnako nezaobídede, napríklad ak potrebujete urobiť rezerváciu kvôli prenájmu auta, vám k účtu Plus vydajú tiež zadarmo.

Vedenie účtu, prijaté a odoslané domáce a prijaté zahraničné platby, trvalé príkazy a inkasá, mesačný výpis e-mailom alebo poštou, až 10 sporení, 1 sporenie Plus a 50 vkladov, SMS Plus o pohyboch na vašich účtoch, rezerva do 100 eur bez úroku, až 500 eur bonus vďaka programu myFriends a oveľa viac – to všetko môžete mať bez mesačného poplatku, stačí, ak vykonáte počas mesiaca platby kartou alebo kreditkou vo výške aspoň 100 eur. Je to také jednoduché.

Stále sa vám nechce veriť, že účet s toľkými výhodami existuje? Založte si ho pár klikmi prostredníctvom internetu vyplnením jednoduchej online žiadosti a presvedčte sa. Žiadne návštevy pobočiek. Pretože v živote sú dôležitejšie veci ako banka.

13. 02. 2014 - Inzercia

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Účet za 0 €. Pre každého a navždy

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2