Zahrajte sa na obchodníka s akciami

J&T banka spustila na Facebooku hru „Investičný guru“ - simulátor obchodovania s existujúcimi akciami. So vstupným balíkom virtuálnych 33 000 € môžete investovať do 23 európskych a amerických spoločností. Spoznáte najdôležitejšie údaje potrebné pre obchodovanie a dozviete sa, ako sa vypočíta zisk, strata a hodnota portfólia. Pohyb cien akcií prebieha v reálnom čase.

Za svoju činnosť budete odmeňovaný úrovňami a oceneniami - napríklad ak budete kupovať akcie módnych značiek, stanete sa „Fashion Lover“. Súperiť môžete so svojimi kamarátmi a ďalšími používateľmi Facebooku. „Veríme, že aj vďaka tejto hre ľudia pochopia, že investovanie môže byť aj zábava. Treba len vedieť rozpoznať správne momenty a využiť príležitosť naučiť sa to,“ hovorí Monika Céreová, riaditeľka J&T banky.

Hra „Investičný guru“ potrvá do 9. augusta 2012. Všetci hráči, ktorí dosiahnu level 5, budú zaradení do žrebovania o  pobyty vo vybraných tatranských hoteloch a ďalšie ceny.

J&T banka Investičný guru Obchodovanie
J&T banka Investičný guru Ocenenia
Tip na porovnanieZľavy na všetkých čerpacích staniciach: AUTOKARTA

Zdroj: J&T banka

10. 07. 2012 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Jednodňová diaľničná známka Eurovignette

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2