Prvá digitálna banka v Poľsku ponúka filmy a hry online [VIDEO]

V Poľsku odštartovala prvá digitálna banka Alior Sync. Fyzické pobočky nahradila virtuálnymi pobočkami a mobilnými aplikáciami, ponúka platby na Facebooku, nástroj pre správu osobných financií a online zábavnú zónu.

S pracovníkmi banky sa môžu klienti porozprávať cez video alebo audio rozhovor na webe banky, prípadne cez textový chat. Mobilné aplikácie pre iOS a Android umožňujú kontrolovať stav účtu, realizovať platby a uhrádzať faktúry, pričom fakturované údaje je možné z faktúry načítať kamerou mobilu. Ak chcete zistiť stav svojho sporenia, nemusíte zatriasť keramickým prasiatkom, stačí potriasť mobilom. Nástroj pre správu osobných financií načíta históriu účtov v iných bankách, sleduje mesačný rozpočet klienta, kontroluje výdavky a upozorňuje na zrealizované transakcie. V zábavnej zóne bankového webu môžu používatelia pozerať filmy, počúvať hudbu a hrať hry. Banka vyvinula aj aplikáciu na zasielanie peňazí priateľom na Facebooku bez opustenia facebookovej stránky. Klienti môžu získavať i ponuky na zľavy a tí, ktorí odporučia banku na Facebooku, získajú zadarmo lístky do kina.

Tip na porovnanieZľavy na všetkých čerpacích staniciach: AUTOKARTA

Zdroj: Alior Sync

09. 07. 2012 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Účet za 0 €. Pre každého a navždy

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2