Termínovaný vklad s prémiovým úrokom

Nový Prémiový termínovaný vklad od Poštovej banky ponúka úrok 2,8 % p.a. pri viazanosti na jeden rok a 3 % p.a. pri viazanosti na 24 mesiacov. Ak by ste naň však chceli vložiť všetky svoje úspory, neuspejete. Špecifikom Prémiového termínované vkladu je, že naň môžete vložiť len polovicu úspor a druhú polovicu musíte investovať do ľubovoľného podielového fondu PRVEJ PENZIJNEJ SPRÁVCOVSKEJ SPOLOČNOSTI POŠTOVEJ BANKY, správ. spol., a. s.. Zároveň platí, že počet podielov nadobudnutých kúpou podielových listov viažucich sa na Prémiový termínovaný vklad nesmie klesnúť počas celej doby viazanosti termínovaného vkladu (aktuálna hodnota Vašej investície sa môže v závislosti na vývoji aktuálnej ceny jedného podielu meniť).

Ak tieto podmienky nesplníte, resp. ak si počas životnosti termínovaného vkladu necháte čo i len čiastočne vyplatiť podielový list, Poštová banka Vám Prémiový termínovaný vklad pretransformuje na klasický termínovaný vklad, ktorý bude úročený aktuálnou úrokovou sadzbou platnou pre 12-mesačnú alebo 24-mesačnú dobu viazanosti.

Prémiový termínovaný vklad je jednorazovým termínovaným vkladom, na ktorý nie je možné peniaze opakovane prikladať. Minimálna výška vkladu je 331,94 €, maximálna výška vkladu nie je obmedzená. Banka poskytuje Prémiový termínovaný vklad v období od 8. februára 2010 do 18. marca 2010. Klienti, ktorí si zriadia Prémiový termínovaný vklad a splnia podmienky pre získanie prémiovej úrokovej sadzby, budú zaradení do zlosovania o 37 LCD televízorov.

Poznámka: Prémiový termínovaný vklad Poštovej banky nie je vzhľadom k svojim špecifikám súčasťou porovnania termínovaných vkladov na TotalMoney.sk.

15. 02. 2010 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Záujem o investície do kryptomien dlhodobo rastie. Akým spôsobom je možné nielen Bitcoin kúpiť?

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2