Tatra banka má aplikáciu pre iPhone

Už o niekoľko dní bude pre majiteľov iPhone k dispozícii špeciálna aplikácia Tatra banky. Najčastejšie využívané bankové služby prinesie priamo do ich telefónov. „Klientom sme sa rozhodli ponúknuť aplikáciu, vďaka ktorej budú mať prístup k svojim peniazom kedykoľvek a kdekoľvek,“ vyjadrila sa Natália Major, riaditeľka odboru elektronických distribučných kanálov.

Klienti si budú môcť cez iPhone prezrieť stav svojich účtov a kreditných kariet, odoslať platobný príkaz, prezerať uskutočnené platby, zostatky na účtoch alebo pohyby na kreditných kartách. Aplikácia poskytne aj prístup k mape so zoznamom pobočiek a bankomatov Tatra banky a k aktuálnemu kurzovému lístku.

Aplikáciu budú môcť využívať klienti Tatra banky s minimálne iPhone 3G, 3GS, s verziou iOS 4.0. Pre jej používanie bude potrebné mať aktivovanú službu Internet banking od Tatra banky. Pri prvom prihlásení do aplikácie používateľ zadá PID a heslo, ktoré štandardne využíva na prihlásenie do Internet bankingu a kód z Karty a čítačky vygenerovaný funkciou Podpis. Následne sa klientovi vytvorí Bezpečnostný kľúč, ktorým bude chránený prístup do aplikácie. Pre ďalšie používanie bude postačovať už len zadanie Bezpečnostného kľúča pri spustení aplikácie.

Doplnenie (21. 10. 2010):
Aplikáciu si môžu majitelia iPhone bezplatne stiahnuť v App Store.

Ukážky aplikácie Tatra banky pre iPhone:

iPhone - aplikácia Tatra banka 1iPhone - aplikácia Tatra banka 2
iPhone - aplikácia Tatra banka 3iPhone - aplikácia Tatra banka 4

Tip na porovnanieHľadáte najlepší bežný účet? Porovnajte si parametre účtov v jednotlivých bankách.

19. 10. 2010 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Účet za 0 €. Pre každého a navždy Tatra Banka, VÚB banka a Slovenská sporiteľňa spustili okamžité platby

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2