Nový vkladový účet s 3-mesačnou výpovednou lehotou

Nový Vkladový účet J&T Banky s 3-mesačnou výpovednou lehotou prináša základný úrok vo výške 2,3 % p.a. pri sporení v eurách a 2,7 % p.a. pri sporení v českých korunách (tento úrok platí do konca apríla, následne sa zníži na 2,6 % p.a.). Minimálna výška vkladu pre nových klientov banky je 10 000 €, existujúci klienti banky môžu sporiť už od 3 000 €. Na vkladový účet možno ďalšie peniaze vkladať kedykoľvek a v ľubovoľnej výške. S vkladovým účtom nie sú spojené žiadne poplatky.

„Okrem základného úroku získajú klienti aj mimoriadny úrok, ktorý je pripisovaný na ich vernostný účet vo forme bonov klubu MAGNUS. Ak sporia v eurách, tak získajú bony zodpovedajúce čistému úroku vo výške 0,162 % p. a., ak sporia v českých korunách, tak bony zodpovedajúce čistému úroku vo výške 0,1 % p.a.. Klienti s vyšším objemom finančných prostriedkov sa môžu zároveň rozhodnúť, či uprednostnia výhody klubu Magnus alebo vyššiu úrokovú sadzbu. Klienti majú zároveň možnosť aj čiastočnej výpovede vkladu.“ uvádza Andrej Zaťko, riaditeľ J&T Banky. Vkladový účet s 3–mesačnou výpovednou lehotou predstavuje aj alternatívu voči termínovanému vkladu. „Jeho výhodou je okrem iného voľnosť a flexibilita, klient má svoje peniaze k dispozícii už po troch mesiacoch od zadania výpovede,“ uzatvára Andrej Zaťko.

Vklad možno vypovedať len celý a výpoveď možno zadať osobne, písomne, prostredníctvom Komfort linky alebo prostredníctvom ePortálu.

Tip na porovnaniePorovnajte si, v ktorej banke nájdete najlepšie sporiace účty

12. 03. 2013 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Záujem o investície do kryptomien dlhodobo rastie. Akým spôsobom je možné nielen Bitcoin kúpiť?

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2