Kondómy od mBank

mBank bude na letných hudobných festivaloch rozdávať neobvyklé darčeky: prezervatívy v špeciálnej festivalovej edícii. Na balení kondómov bude logo mBank a nápis „Dáš mi číslo? Zavolám ti.“. Banka ich bude rozdávať na festivaloch BeeFree, Grape a Uprising Reggae festival, celkovo ich rozdá desaťtisíce.

Netradičnou kampaňou chce mBank získavať nových mladých klientov, ktorí ešte nevyužívajú služby žiadnej banky a nevlastnia bankový účet. „Chceme byť bankou prvej voľby pre ľudí, ktorí končia školu a dorástli do veku, kedy odchádzajú od rodičov a začínajú sa stavať na vlastné nohy. Oslovovať ich preto budeme priamo na miestach, kde sa v lete stretávajú v hojnom počte,“ hovorí Petr Vondráček, marketingový riaditeľ mBank. Kondómy budú rozdávať vyškolené hostesky. „Tie si poznačia číslo dotyčného, ktorému v nasledujúcich dňoch zavolajú pracovníci telefónneho predaja a ponúknu vhodné produkty mBank. Kondómy budú zadarmo, preto dopyt po nich bude určite vysoký. Navyše, na Slovensku ani v Čechách už dlho nebola kampaň s pánskou ochranou - a už vôbec nie v bankovom sektore. Chceme mBank viac zviditeľniť a ako vidíte, nebojíme sa ani odvážnych nápadov, ktoré sú však pre ľudí na festivalech užitočné,“ dodáva Petr Vondráček.

Na hudobných festivaloch sa prezentuje aj Slovenská sporiteteľňa, na Pohode propagovala svoje Space účty pre mladých.

Tip na porovnanieVyberte si najvýhodnejší bežný účet pre študentov
mBank kondómy na hudobný festival

Zdroj: mBank

16. 07. 2012 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Účet za 0 €. Pre každého a navždy Tatra Banka, VÚB banka a Slovenská sporiteľňa spustili okamžité platby

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2