Štartuje jarná úverová kampaň OTP banky

Od 2. apríla do 15. septembra 2013 trvá úverová kampaň. Počas trvania kampane môžu záujemcovia o úvery OTP banky získať výhodnejšie úrokové sadzby na refinančnom úvere a hypotéke s 3-ročnou fixáciou, odpustené poplatky za úvery, kreditnú kartu s výhodnejším úrokom a poistenie nehnuteľnosti a domácnosti so zľavou 30 %.

Hlavné benefity jarnej úverovej kampane

Pri presmerovaní aspoň 4-násobku mesačnej splátky úveru na bežný účet v OTP banke môže záujemca o úver získať:

  • refinančný úver otp REFINANC s úrokom od 3,39 % p.a. pri fixácii na 3 roky,
  • otp HYPO úvery s úrokom od 3,29 % p.a. pri fixácii na 3 roky.

Úver otp REFINANC slúži na spojenie viacerých úverov do jedného úveru zabezpečeného nehnuteľnosťou. Výška úveru je od 700 € do 90 % z hodnoty zakladanej nehnuteľnosti bez obmedzenia maximálnej sumy. Lehota splatnosti úveru otp REFINANC je 1 až 30 rokov a úrokovú sadzbu možno fixovať na 3, 5 alebo 10 rokov. Medzi otp HYPO úvery patrí klasická hypotéka, americká hypotéka a hypotéka pre mladých.

OTP banka zároveň počas jarnej úverovej kampane odpúšťa poplatky za poskytnutie úveru pre všetky typy retailových úverových produktov okrem povoleného prečerpania a kreditnej karty, ktorá nie je vydaná k úveru na bývanie.

Tip na porovnaniePorovnajte si, v ktorej banke je najvýhodnejšia hypotéka

02. 04. 2013 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Hypotekárny zlom – VÚB banka ako prvá dvíha úrokové sadzby na hypotékach Chcete ušetriť pri vybavovaní hypotéky? Zamýšľaný návrh na vklad oznámte katastru elektronicky.

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2