Hypotéka v Tatra banke má teraz 3 výhody

Ak si do 15. júna 2011 vybavíte v Tatra banke hypotéku, hypotéku pre mladých alebo americkú hypotéku, môžete využiť 3 benefity, ktoré pre Vás Tatra banka pripravila. Aj keď neušetríte na poplatkoch, ušetríte čas.

1. Znalecký posudok do 24 hodín

Ak sa rozhodnete ohodnotiť kupovanú alebo zakladanú nehnuteľnosť prostredníctvom Tatra banky, získate znalecký posudok už do 24 hodín.

2. Nemusíte stáť v rade na katastri nehnuteľností

Ak Váš list vlastníctva alebo katastrálna mapa nie sú dostupné na katastrálnom portáli, pracovníci Tatra banky ich na katastri vyzdvihnú za Vás. Okrem toho za Vás na kataster zanesú zmluvy o záložnom práve a vyzdvihnú návrh na vklad s vyznačením jeho prevzatia príslušným katastrom.

3. Poistenie nehnuteľnosti si vybavíte priamo v banke

Poistenie nehnuteľnosti od UNIQA poisťovne si môžete vybaviť priamo v Tatra banke. Ak chcete inú poisťovňu, je to na Vašom individuálnom výbere.

Tatra banka aj naďalej ponúka úvery so zaujímavými štartovacími úrokovými sadzbami. Klasickú hypotéku môžete získať už od 3,55 % ročne, hypotéku pre mladých od 0,55% ročne a americkú hypotéku od 3,85% ročne.

Tip na porovnanieV ktorej banke je najvýhodnejšia hypotéka?

15. 04. 2011 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Hypotekárny zlom – VÚB banka ako prvá dvíha úrokové sadzby na hypotékach Chcete ušetriť pri vybavovaní hypotéky? Zamýšľaný návrh na vklad oznámte katastru elektronicky.

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2