Balík služieb Tatra Personal

Nový balík služieb Tatra Personal TB nahradil všetky existujúce balíky Tatra banky a momentálne je jediným balíkom banky pre individuálnych klientov (výnimkou sú modifikácie pre mladých a prémiových klientov). Súčasťou balíka je zaujímavý systém sporenia a program odmeňovania.

Na TotalMoney.sk si ho môžete porovnať s bežnými účtami a balíkmi služieb ostatných bánk.

V čom Vás balík nebude obmedzovať

Tatra banka nastavila mesačný poplatok na 5 € s možnosťou jeho zníženia o 50 alebo aj o 100%. V porovnaní s konkurenčnými produktami sa tak neradí medzi najlacnejšie, ale ani medzi tie najdrahšie. Za tento mesačný poplatok môžete, okrem iného, získať:

  • vedenie bežného účtu v eurách,
  • platobnú kartu VISA Electron,
  • služby elektronického bankovníctva,
  • neobmedzený počet platieb kartou,
  • neobmedzený počet výberov z bankomatov Tatra banky,
  • neobmedzený počet transakcií cez internet banking a mobil banking,
  • neobmedzený počet e-mailových výpisov,
  • neobmedzený počet trvalých príkazov a inkás.

Pre bežný účet nie je stanovený žiaden minimálny zostatok. Po splnení bankou stanovených podmienok Vám banka na bežnom účte nastaví povolené prečerpanie. V cene balíka je aj zasielanie výpisu z účtu 1x mesačne do tuzemska.

Balík môžete mať aj zadarmo

Súčasťou balíka je Program odmeňovania, vďaka ktorému môžete mať účet lacnejší o 50 alebo aj o 100 %.

  • Pre zníženie poplatku o 50 % stačí v Tatra banke využívať aspoň dva úverové produkty alebo zaplatiť kartou aspoň 10x v mesiaci. Tieto podmienky je možné kombinovať, takže ak splníte obe, máte balík zadarmo.
  • Balík zadarmo získate aj vtedy, keď priemerná hodnota Vašich vkladov a investícií v Tatra banke a v jej dcérskych spoločnostiach bude za predchádzajúci mesiac aspoň 10 000 €.

Možnosti sporenia

Súčasťou balíka Tatra Personal TB je aj Sporiaci systém, na ktorý môžete prevádzať peniaze z bežného účtu jednorazovo, prostredníctvom trvalých príkazov alebo Vám banka na systém automaticky prevedie Vami stanovené percento z každej platby kartou. Okrem výšky percenta si môžete zvoliť aj minimálnu a maximálnu sumu prevodu a tiež výšku zostatku na účte, po prekročení ktorého sa prevody na Sporiaci systém nebudú realizovať.

Prostriedky na Sporiacom systéme budú úročené bonusovým úrokom (v súčasnosti 0,5 % p.a.), ak v príslušnom mesiaci na systém vložíte aspoň 15 € a zároveň ak v príslušnom mesiaci neuskutočníte žiaden prevod zo Sporiaceho systému. Ak tieto podmienky nesplníte, peniaze budú úročené rovnakým úrokom, ako je na bežnom účte (0,05 % p.a.). Úroky budú na sporiaci účet pripisované mesačne.

Spoplatnené služby

Za služby, ktoré nie sú v cene balíka Tatra Personal TB zaplatíte osobitne. Z tých najvyužívanejších sú to napríklad:

  • vklad hotovosti na účet v pobočke: 0,40 €
  • výber hotovosti na pobočke: 1,33 €
  • výber hotovosti z bankomatov iných bánk: 1,23 €

Balík Tatra Personal TB je určený skôr aktívnejším klientom, ktorí častejšie platia kartou, realizujú viacero trvalých príkazov, inkás a využívajú internet banking. Pokiaľ nemáte úspory a investície, úverové produkty alebo majiteľské oprávnenie k balíku služieb Tatra Business TB, aktívnejšia platba kartou je jedinou možnosťou ako znížiť cenu balíka o polovicu.

20. 11. 2009 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Účet za 0 €. Pre každého a navždy Tatra Banka, VÚB banka a Slovenská sporiteľňa spustili okamžité platby

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2